Vanzatorul se obliga sa asigure protectia datelor personale furnizate in conformitate cu legislatia in vigoare, asa cum este prezentata in link-ul Politica de Confidentialitate din sectiunea Termeni si Conditii ale site-ului www.centru-printare-online.ro.

Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date este inlocuită cu noul Regulament al UE privind protecţia datelor personale (2016/679), cu aplicare directă în toate statele UE incepand cu 25 mai 2018. In cuprinsul acestui Regulament sunt prevazute drepturile vizitatorului:

Orice client care achizitioneaza produse sau/si servicii  prin magazinul online www.centru-printare-online.ro are urmatoarele drepturi:
a)    Dreptul la accesare – Clientul poate cere dreptul la accesarea datelor personale stocate si pot cere detalii cu privire la modul in care sunt ele folosite. Noi folosim datele numai in scopul eliberarii facturii si al livrarii produselor comandate.
b)    Dreptul de a fi uitat – clientul  poate cere ca informatiile sale personale să fie sterse din baza de date.
c)    Dreptul de transfer al datelor – Clientul poate solicita o copie a datelor sale personale pentru a le transfera catre un alt serviciu.
d)    Dreptul de a fi informat–  clientul este informat despre datele care urmeaza sa fie colectate  in trebuie sa isi dea consimtamantul in mod expres pentru colectarea lor. Atunci cand plaseaza o comanda, Clientul este informat asupra tuturor aspectelor legate de comanda sa, inclusiv a datelor colectate.
e)    Dreptul ca datele sale sa fie corectate – Clientul are posibilitatea sa isi modifice datele personale daca acestea sunt incorecte sau incomplete. Poate face acest lucru fie singur, folosind platforma siteului, fie folosind formularul de mai jos, fie scriind un mail pe adresa office@activdocument.ro
f)    Dreptul de a alege ce se va intampla cu datele sale – Clientul are dreptul de a alege daca datele sale personale pot fi folosite dupa ce acestea au fost deja colectate. Noi nu abonam la newsletter implicit nici un client!
g)    Dreptul de a se opune - Clientul are dreptul de a cere in orice moment incetarea utilizarii informatiilor sale in scop de marketing.
h)    Dreptul de a fi anuntat – In cazul unei brese de securitate care a compromis datele personale ale utilizatorilor, Clientul va fi informat in termen de 72 de ore de la momentul în care incidentul a fost constatat.
In vederea exercitarii drepturilor sau, persoana vizată trebuie să se adreseze cu o solicitare catre adresa de mail office@activdocument.ro

Cererea nu trebuie sa fie motivata si nici nu trebuie sa aiba o anumita forma predefinita.

PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Vanzatorul prelucreaza date cu caracter personal in cadrul site-urilor www.centru-printare-online.ro si www.activdocument.ro. Conditiile in care se desfasoara prelucrarea datelor cu caracter personal pot fi accesate la Politica de Confidentialitate, care face parte din prezentul Document.

Livrarea catre Cumparator a Produselor achizitionate, este efectuata prin intermediul firmei de curierat SAMEDAY.

Firma de curierat Sameday, prelucreaza date cu caracter personal ale clientului Vanzatorului, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ului Vanzatorului si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii.

De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor Vanzatorului, sunt tinuti raspunzatori pentru respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii.

In acest sens, firma de curierat Sameday poate contacta clientii Vanzatorului prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul capitol.

Cumparatorul isi poate exercita dreptul de interventie asupra datelor (rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte) in baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa : Activ Prod Impex SRL strada. Giuseppe Garibaldi nr.8-10, Parter, Sector 2, Bucuresti -  magazin Activ Document Center.

Vanzatorul poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus (furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizorii de servicii de audit si contabilitate).

Conform cerintelor Legislatiei in vigoare pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, Vanzatorul are obligatia de a administra datele personale furnizate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos.

Vanzatorul colecteaza datele personale doar in scopul informarii Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor, validarea, livrarea produselor, anularea comenzilor, facturarea comenzilor, informare asupra stadiului Comenzii sau Livrarii, rezolvarea diverselor probleme referitoare la o Comanda finalizata.

Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a firmei Activ Prod Impex SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.