Acest site încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și la imagine al Utilizatorilor. Ne propunem să oferim o experiență online sigură, care să nu afecteze în mod negativ viața personală.
În acest sens, depunem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile de navigare ale Utilizatorilor sunt folosite numai în scopurile pe care le au în vedere și în interesul acestora.

Vanzatorul va pastra confidentialitatea tuturor datelor si informatiilor furnizate de catre Cumparator pentru crearea contului, plasarea Comenzii sau pentru realizarea Produselor.

Cumparatorul are obligatia de a pastra confidentialitatea datelor de acces la Cont (cod de utilizator si parola).

Vanzatorul este obligat sa nu distribuie sau sa publice imaginile si/sau documentele incarcate pe site in procesul de realizare a comenzii si sa angajeaza sa stearga aceste imagini din baza de date, server sau alte echipamente proprii pe care le utilizeaza in procesul de productie a comenzii.

Acest site nu stochează nici un fel de informații legate de Utilizatori și astfel nu le poate face publice la o cerere ulterioară.

Prezenta politică de confidențialitatea poate fi modificată fără un anunț în prealabil, prin urmare vă recomandă să revedeți în mod regulat această secțiune pentru a fi la curent cu modificările aduse.