Magazinul nostru online www.centru-printare-online.ro livreaza Produsele personalizate catre Cumparatori sau firma de curierat din in punctele noastre de lucru mentionate mai jos. Firma de curierat cu care avem contract este Sameday si va asigura transportul Produselor executate de noi in bune conditii.

Modalitatea de livrare pentru produsele din Comanda poate fi selectata in timpul procesului de finalizare a comenzii din urmatoarele variante:

a)    Ridicare personala de la punctele de lucru – Cumparatorul sau o persoana autorizata de acesta, va ridica produsele aferente comenzii de la punctele de lucru ale vanzatorului. Pentru acest tip de predare a comenzii nu sunt percepute taxe de livrare.
b)    Livrare prin curier SAMEDAY – produsele din comanda sunt ambalate de catre Vanzator in unul sau mai multe colete si apoi predate firmei specializate de curierat SAMEDAY in vederea livrarii acestora la adresa specificata de catre Cumparator.
Pentru aceasta metoda de livrare se percepe taxa de livrare care depinde de localitatea de destinatie (daca localitatea se afla sau nu in aria de acoperire a firmei de curierat), de numarul de kilometri suplimentari.
Costul livrarii este calculat in timp real, in functie de adresa de livrare si afisat pe parcursul procedurii de finalizare a comenzii.
c)    Livrare in locker (cutii postale) SAMEDAY – produsele din Comanda sunt ambalate de catre Vanzator in unul sau mai multe colete si apoi predate firmei specializate de curierat in vederea introducerii in lockere (cutiile postale) securizate disponibile in Bucuresti, Ilfov, Iași, Timisoara, Brașov, Cluj, Constanta, Arad, Bacau, Ploiesti, Oradea si Braila. Taxa de livrare va fi afisata pe parcursul procedurii de finalizare a comenzii.

Punctele de lucru ale Vanzatorului au un program de functionare de Luni pana Vineri, intre orele 8.30 si 17.00, cu exceptia sarbatorilor legale.

Adresele punctelor de lucru sunt:
a)    Punct de lucru Activ Document Center Orzari – strada Orzari nr. 5, Bloc 46bis, Parter, Sector 2, Bucuresti
b)    Punct de lucru Activ Document Center Floreasca – Strada Giuseppe Garibaldi nr. 8-10, Parter, Sector 2, Bucuresti

Pe parcursul finalizarii Comenzii si inaintea introducerii acceptului de plata din partea Utilizatorului, Site-ul va afisa un termen de productie a comenzii ce coincide cu termenul de livrare prin ridicare de la un punct de lucru al Vanzatorului si un termen estimativ suplimentar pentru livrarea prin curierul Sameday.

Termenul de livrare este calculat si confirmat de Vanzator in urma plasarii si finalizarii comenzii si este dat de urmatoarele durate de timp:
a)    Timpul de realizare a Produselor, respectiv de livrare la punctele de lucru, de catre Vanzator
b)    Timpul de livrare necesar firmei specializate de curierat Sameday
 
Termenul de livrare a Comenzii la la punctele de lucru ale Vanzatorului, atat catre Cumparator pentru ridicare personala, cat si catre firma de curierat Sameday, este de in general 1 – 3 zile lucratoare.
Fac exceptie livrarea urmatoarelor comenzi :
a)    Comenzile din categoria Printare Materiale Rigide unde termenul de productie, respectiv de livrare prin ridicare de la punctele de lucru, poate fi cuprins intre 2 – 5 zile lucratoare
b)    Comenzile din categoria Printare Roll-Up unde se selecteaza si Cumparare Suport unde termenul de productie, respectiv de livrare prin ridicare de la punctele de lucru, poate fi cuprins intre 2 – 5 zile lucratoare, Vanzatorul neavand un stoc de suporti suficient pentru orice Comanda
c)    Comenzile din categoria Printare Tablouri unde termenul de productie, respectiv de livrare prin ridicare de la punctele de lucru, poate fi cuprins intre 3 - 10 zile lucratoare, Vanzatorul neavand un stoc de sasiuri de lemn suficient pentru orice Comanda

Pentru Comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei inclusiv TVA, livrarea prin curier Sameday in Bucuresti este gratuita.
Pentru Comenzile ce depasesc valoarea de 700 lei inclusiv TVA, livrarea prin curier Sameday in Judetul Ilfov este gratuita.
Pentru Comenzile ce depasesc valoarea de 1.000 lei inclusiv TVA, livrarea prin curier Sameday in orice judet din Romania, altele decat judetul Ilfov si Bucuresti, este gratuita.

In cazul livrarii prin curier, termenul de livrare a comenzii catre Cumparator este de in general 1 - 3 zile lucratoare de la predarea de catre Vanzator a Produselor catre firma de curierat.
Preluare Produselor de catre firma de curierat va fi anuntata Cumparatorului prin intermediul email-ului sau a mesajelor SMS sau va putea fi verificata direct pe site-ul firmei de curierat.

Vanzatorul pune la dispozitia Utilizatorului toate informaţiile despre livrare si nu este responsabil de intarzierea firmei de curierat. Informaţiile despre statusul livrării comenzii pot fi obţinute de pe site-ul firmei de curierat Sameday.

Vanzatorul intelege si este de acord ca termenul de productie, respectiv termenul de livrare la punctele de lucru (ridicare personala), este o conditie importanta a Comenzii si implicit a Contractului. Vanzatorul se angajeaza ca in cazul in care termenul de productie, respectiv livrarea Produselor prin ridicare de la punctele de lucru, depasete cu 2 (doua) zile lucratoare termenul maximal enuntat in Comanda confirmata de Vanzator, acesta sa returneze pretul achitat de Cumparator in termen de 3 (trei) zile lucratoare.

Vanzatorul asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si trimiterea documentelor insotitoare in vederea livrarii Produsului / Produselor.

Vanzatorul asigura livrarea produselor si prestarea serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.

Dupa receptionarea Comenzii, recomandam ca Produsul / Produsele sa fie verificate pentru a nu prezenta defectiuni fizice de executie sau cauzate de transport cat mai repede, iar sesizarea sa fie facuta in maximum 2 (doua) zile lucratoare la adresa de e-mail office@activdocument.ro.
Sesizarea trebuie sa contina informatii despre comanda (numarul comenzii si data acesteia), despre starea produsului si de preferat poze care sa arate problemele sesizate. Sesizariile facute mai tarziu de 2 (doua) zile lucratoare din momentul receptionarii comenzii nu vor fi luate in considerare.  Acest termen este valabil si pentru comenzile ridicate din punctele noastre de lucru.