1 Selecteaza optiunile pentru printare tapet

1) Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Introduceti maxim 8.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare tapet

 

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

Liniile ajutatoare sunt orientative. In cazul portretelor sau imaginilor cu oameni sau animale, vom incadra imaginea pentru evita impartirea nepotrivita pe segmente prin "taierea ochilor, nasului sau a gurii".

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Tapet

Dorești să adaugi un plus de personalitate și stil camerelor tale? Descoperă opțiunile noastre de tapet personalizat, perfect pentru a crea un ambient unic și captivant. Cu ajutorul profesionalismului nostru și a tehnologiei Epson, vei obține un tapet de calitate superioară, care să îndeplinească toate așteptările tale.

Tapetul personalizat este ideal pentru a aduce în prim-plan imaginile și designurile preferate, transformându-ți încăperile  în spații unice și memorabile.

Pe site-ul nostru, vei putea încărca imaginea ta preferată și o vom transforma într-un tapet personalizat, realizat cu precizie și atenție la detalii. Poți vedea prețurile în timp real și poți alege dimensiunea potrivită pentru a se potrivi perfect spațiului tău.

Poți alege să primești materialele prin curier rapid, la ușa ta, sau poți opta pentru ridicarea lor dintr-un EasyBox apropiat.

Îți oferim un proces de plată online sigur și ușor cu ajutorul partenerilor noștri de la  Netopia.

Imagină-ți cum îți personalizezi spațiul cu un tapet care reflectă imaginația și creativitatea ta. Transformă-ți locuința sau afacerea cu un tapet personalizat care te va inspira și impresiona pe toți cei care îl văd.

Contactează-ne pentru a descoperi opțiunile de printare tapet, pentru a vedea prețurile în timp real și pentru a beneficia de servicii profesionale. Vei avea posibilitatea de a încărca imaginea ta preferată și de a obține un tapet de calitate superioară. Pune-ți imaginația în valoare și creează un spațiu unic cu ajutorul tapetului personalizat!