1 Selecteaza optiunile pentru printare tablouri

Selectati dimensiunea dorita Latime x Inaltime dintr-o gama variata de tablouri standard dintr-o singura piesa sau tablouri multicanvas din 3, 4, 5 sau 7 piese, fiecare a cate 2 modele.

2 Incarca fisier pentru printare tablouri

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

Pentru PREVIZUALIZAREA "Multicanvas" liniile ajutatoare sunt orientative. In cazul portretelor sau imaginilor cu oameni sau animale, vom incadra imaginea pentru evita impartirea nepotrivita pe segmente prin "taierea ochilor, nasului sau a gurii".

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Livram canvasul printat montat pe sasiu de lemn (un cadru de lemn) sau in sul.

Sasiul de lemn este un cadru rigid, cu intarituri de lemn pentru tablouri mari, pe care montam canvasul printat prin capsare. Sasiul de lemn nu este o rama de tablou. Ramele se pot comanda si monta la alti furnizori specializati.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Tablouri

Dorința ta de a aduce arta în viața ta poate fi îndeplinită cu ajutorul tablourilor canvas sau multicanvas. Descoperă gama noastră largă de dimensiuni și opțiuni pentru a găsi tabloul perfect pentru tine. Pe centru de printare online, poți vedea prețurile în timp real și personaliza tabloul așa cum dorești.

Indiferent dacă ai nevoie de tablouri canvas pentru evenimente, târguri, expoziții sau pentru a decora spații precum un cabinet de stomatologie, o clinică de înfrumusețare, acasă, birou, living, hotel, restaurante sau cafenele, avem soluții potrivite pentru tine.

Tablourile noastre sunt tablouri printate realizate cu profesionalism și folosesc sasiuri de lemn de calitate superioară, care conferă rezistență și durabilitate. Utilizăm tehnologia Epson pentru a obține reproduceri fidele și culori vibrante.

Pentru a personaliza tabloul, încarcă imaginea sau designul preferat direct pe site-ul nostru. Astfel, vei avea un tablou unic, creat special pentru tine sau ca un cadou special pentru cei dragi.

Poți alege să primești materialele prin curier rapid, la ușa ta, sau poți opta pentru ridicarea lor dintr-un EasyBox apropiat.

Îți oferim un proces de plată online sigur și ușor cu ajutorul partenerilor noștri de la  Netopia.

Contactează-ne astăzi pentru a descoperi gama noastră de tablouri canvas sau multicanvas, pentru a vedea prețurile în timp real și pentru a obține tablouri de înaltă calitate. Transformă-ți spațiul într-unul artistic și oferă un cadou deosebit cu ajutorul tablourilor noastre.