1 Selecteaza optiunile pentru printare tablouri

Selectati dimensiunea dorita Latime x Inaltime dintr-o gama variata de tablouri standard dintr-o singura piesa sau tablouri multicanvas din 3, 4, 5 sau 7 piese, fiecare a cate 2 modele.

2 Incarca fisier pentru printare tablouri

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

Pentru PREVIZUALIZAREA "Multicanvas" liniile ajutatoare sunt orientative. In cazul portretelor sau imaginilor cu oameni sau animale, vom incadra imaginea pentru evita impartirea nepotrivita pe segmente prin "taierea ochilor, nasului sau a gurii".

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Livram canvasul printat montat pe sasiu de lemn (un cadru de lemn) sau in sul.

Sasiul de lemn este un cadru rigid, cu intarituri de lemn pentru tablouri mari, pe care montam canvasul printat prin capsare. Sasiul de lemn nu este o rama de tablou. Ramele se pot comanda si monta la alti furnizori specializati.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

printare tablouri