1 Selecteaza optiunile pentru printare roll up

Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Introduceti inaltime de maxim 2.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare roll up

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Alegeti "Montaj Pe Suport" daca cumparati un suport de la noi.

Alegeti cumpararea suportul materialului roll-up pentru ambele situatii, in care il montam noi sau il montati dumneavoastra. 

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Roll-Up

Dacă ai nevoie de un instrument de promovare portabil și ușor de utilizat, un roll-up este soluția perfectă. Oferim servicii profesionale de printare roll-up, folosind tehnologia de înaltă calitate, precum cea de la Epson, pentru rezultate remarcabile.

Pentru a face experiența ta cât mai convenabilă, colaborăm cu serviciul de curierat Sameday și opțiunea de ridicare de la EasyBox. Astfel, poți primi comanda rapid și în modul cel mai convenabil pentru tine.

Procesul de plată este simplu și sigur. Prin parteneriatul nostru cu Netopia îți oferim posibilitatea de a plăti cu cardul într-un mod securizat.

Indiferent de comeniul de activitate, roll-up-urile sunt o modalitate excelentă de a-ți promova afacerea sau serviciile. Acestea pot fi folosite în evenimente, târguri, expoziții și multe alte ocazii.

Pentru a personaliza roll-up-ul tău, poți încărca imaginea sau designul dorit direct pe centru-printare-online.ro/ . Astfel, vei avea un roll-up unic și adaptat nevoilor tale.

De asemenea, poți comanda și sistemul de prindere necesar pentru roll-up-ul tău, astfel încât să fie complet funcțional și ușor de utilizat.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de servicii profesionale de printare roll-up-uri, opțiuni de livrare convenabile și posibilitatea de a plăti online. Vei obține un roll-up de înaltă calitate, realizat cu profesionalism, pentru a-ți promova afacerea sau serviciile într-un mod eficient și atrăgător.