1 Selecteaza optiunile pentru printare planuri

Alege formatele predefinite A4, A3, A2, A1 si A0 din caseta de mai sus. Pentru formate nestandardizare foloseste Optiunea A0 (+) si introdu dimensiunile planului dorit. 

2 Incarca fisier pentru printare planuri

Atentie ! Fisierele .PDF trebuie sa contina UN SINGUR PLAN. Pentru fisiere .pdf cu mai multe planuri, va rugam sa accesati PRINTARE PLANURI "Fara Previzualizare Print".

Planul incarcat trebuie sa aiba o rezolutie de minim 200 dpi in format PDF sau 300 dpi in formatele JPG sau BMP, cu latimea si inaltimea printului ales. Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a planului incarcat raportate la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati planul incarcat pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand un plan cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acestuia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Plierea formatelor A0, A1, A2 si A3 se face conform standardelor de desen tehnic.

Culoarea implicita pentru dosar de plastic cu sina este Albastru.

Culoarea implicita pentru biblioraft este Albastru.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Planuri

Descoperă serviciile noastre de printare online pentru formate mari și transformă-ți ideile în realitate! Indiferent dacă ai nevoie de planșe sau planuri de arhitectură de dimensiunea A0, suntem aici să te ajutăm!

Cu ajutorul tehnologiei de vârf Epson, punem la dispoziție soluții de printare care vor da viață proiectelor tale. Fie că ești dezvoltator, constructor sau arhitect, serviciile noastre sunt adaptate nevoilor tale specifice.

Pentru a-ți oferi maximum de comoditate, avem opțiuni de livrare flexibile. Poți alege să primești comanda prin serviciul de curierat Sameday, sau să o ridici dintr-un EasyBox apropiat, economisind timp prețios.

Procesul de plată este simplu și securizat. Acceptăm plăți prin Netopia, oferindu-ți confortul de a plăti cu cardul într-un mod sigur și rapid.

Pentru a-ți asigura o organizare impecabilă, oferim și servicii de indosariere în biblioraft. In acest mod planșele și planurile de arhitectură vor fi bine păstrate și protejate.

Și pentru o soluție de depozitare și manipulare mai ușoară, avem disponibil serviciul de pliere. Astfel, vei primi materialele printate într-un format compact și practic.

Pentru a-ți ușura procesul de luare a deciziei, poți verifica prețurile în timp real pe site-ul nostru. Astfel, vei obține informațiile necesare pentru a-ți planifica bugetul în mod eficient.

Contactează-ne astăzi pentru a beneficia de servicii profesionale de printare planuri, opțiuni de livrare flexibile și posibilitatea de a plăti online. Fiecare proiect este important pentru noi! Echipa noastră de experți se va asigura că vei primi materiale de înaltă calitate, realizate cu precizie și atenție la detalii.