1 Selecteaza optiunile pentru printare documente

2 Incarca fisier pentru printare documente

Documentul sau imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a documentului sau a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand un document sau o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acestuia sau acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Pentru a proteja imaginea sau documentul A4 sau A3 printat, puteti opta pentru imbracarea acestuia intr-o folie de laminare aplicata la cald.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Documente

Transformă-ți afacerea cu serviciile noastre de printare color externalizate! La Centrul de Printare Online, oferim soluții personalizate și eficiente pentru nevoile tale de printare de documente.

Cu ajutorul parteneriatului nostru de încredere cu Xerox, garantăm rezultate de calitate superioară. Indiferent dacă ai nevoie de materiale de promovare, broșuri, flyere, agende personalizate sau alte materiale publicitare, noi ne asigurăm că vor atrage atenția și vor transmite mesajul dorit.

Nu te mai îngrijora de costurile și eforturile asociate achiziționării și întreținerii propriilor echipamente de printare. Externalizarea serviciilor noastre îți oferă acces la echipamente de ultimă generație și tehnologie avansată, astfel încât să obții rezultate de înaltă calitate fără a investi în resurse proprii.

Cu platforma noastră online ușor de utilizat, poți încărca și personaliza propriile fișiere de printare. Poți alege să primești materialele prin curier rapid, la ușa ta, sau poți opta pentru ridicarea lor dintr-un EasyBox apropiat.

Îți oferim un proces de plată online sigur și ușor cu ajutorul partenerilor noștri de la  Netopia.

Beneficiază de profesionalismul și experiența echipei noastre, care lucrează cu atenție la detalii pentru a-ți oferi rezultate impecabile. Imaginează-ți cum materialele noastre de printare color vor aduce un plus de valoare și vizibilitate afacerii tale, atrăgând noi clienți și generând creșterea vânzărilor.

Transformă-ți strategia de marketing cu serviciile noastre de printare color externalizate. Contactează-ne astăzi pentru a discuta nevoile tale specifice și pentru a beneficia de oferta noastră personalizată. Lasă-ne să ne ocupăm de printarea ta, astfel încât tu să te poți concentra pe dezvoltarea afacerii tale.