1 Selecteaza optiunile pentru printare banner mesh

1) Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce latime de maxim 1.600 mm.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce inaltime de maxim 8.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare banner mesh

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 75 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Aplicarea tiv-ului se realizeaza pe tot perimetrul banner-ului si are rolul de a intari marginile si de a permite montarea capselor.

Montarea capselor se realizeaza numai dupa aplicarea tiv-ului, la o distanta de 50 cm una de alta. Capsele permit prinderea banner-ului / mesh-ului cu cordelina (sfoara groasa).

Se recomanda aplicarea gaurilor de vant numai pentru bannere si mesh-uri de dimensiuni mari cu latimea sau inaltimea de peste 1.500 mp.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Banner

Ai nevoie de un banner sau mesh de înaltă calitate pentru a-ți promova evenimentul sau afacerea? Noi suntem alegerea perfectă! Folosim tehnologia Epson pentru a oferi rezultate deosebite și o vizibilitate maximă.

Pe centru de printare online, poți verifica prețurile în timp real și poți personaliza dimensiunea și opțiunile dorite pentru printare banner. Ai libertatea de a încărca propria imagine sau putem redacta un mesaj special pentru tine, care poate fi folosit și în viitor.

Procesul de comandă este simplu și convenabil Poți alege să primești materialele prin curier rapid, la ușa ta, sau poți opta pentru ridicarea lor dintr-un EasyBox apropiat.

Îți oferim un proces de plată online sigur și ușor cu ajutorul partenerilor noștri de la  Netopia.

Bannerele și mesh-urile noastre sunt ideale pentru acoperirea clădirilor în proiectele de construcție sau pentru a atrage atenția la evenimente. Având o utilizare versatilă, aceste materiale sunt durabile și rezistente la condițiile exterioare.

Pentru a le fixa în siguranță, oferim opțiuni suplimentare precum găuri , tiv și capse pentru o fixare solidă. De asemenea, putem adăuga cordelină pentru o suspendare ușoară.

Promovează-ți afacerea sau evenimentul într-un mod profesionist și asigură-ți o vizibilitate maximă cu bannere sau mesh-uri de calitate superioară. Comanda astazi pe centru de printare online și descoperă soluțiile noastre pentru o promovare eficientă și atrăgătoare!