1 Selecteaza optiunile pentru printare banner mesh

1) Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce latime de maxim 1.600 mm.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce inaltime de maxim 8.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare banner mesh

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 75 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Aplicarea tiv-ului se realizeaza pe tot perimetrul banner-ului si are rolul de a intari marginile si de a permite montarea capselor.

Montarea capselor se realizeaza numai dupa aplicarea tiv-ului, la o distanta de 50 cm una de alta. Capsele permit prinderea banner-ului / mesh-ului cu cordelina (sfoara groasa).

Se recomanda aplicarea gaurilor de vant numai pentru bannere si mesh-uri de dimensiuni mari cu latimea sau inaltimea de peste 1.500 mp.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

printare banner