1 Selecteaza optiunile pentru printare backlit

1) Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce latime de maxim 1.600 mm.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce inaltime de maxim 8.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare backlit

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Backlit

Descoperă serviciile de calitate oferite de centrul de printare și luminează-ți afacerea cu reclamele backlit! Cu experiența noastră în domeniul publicității și marketingului, suntem alegerea perfectă pentru promovarea afacerii tale.

Reclama luminoasă backlit este o soluție eficientă pentru a-ți face afacerea vizibilă și memorabilă. Cu o rezistență excelentă la condens și o luminozitate impresionantă, acestea vor atrage atenția clienților în orice moment.

Calitatea materialelor noastre este o prioritate. Folosim echipamente moderne, inclusiv tehnologia Epson, pentru a obține rezultate impecabile. Poți avea încredere în profesionalismul nostru și în serviciile noastre de înaltă calitate.

Indiferent dacă ai nevoie de reclame backlit pentru un eveniment special sau pentru a-ți promova afacerea în centrul orașului, suntem aici pentru tine. Avem experiența și expertiza necesară pentru a-ți oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor tale.

Beneficiezi de comoditatea magazinului nostru online. Poți să încarci imaginea dorită, să vezi prețurile în timp real și să plătești online.

Colaborăm cu serviciul de curierat Sameday și cu EasyBox pentru a-ți oferi opțiuni convenabile de livrare. Astfel, vei putea primi produsele tale în cel mai scurt timp posibil, în orice locație din țară.

Echipa noastră dedicată de profesioniști este gata să-ți ofere suportul necesar pe tot parcursul procesului. Suntem aici să-ți îndeplinim cerințele și să ne asigurăm că vei obține rezultatele dorite.

Alege calitatea, profesionalismul și vizibilitatea cu serviciile noastre de printare backlit. Vizitează magazinul nostru online astăzi și transformă-ți afacerea într-un adevărat succes!