1 Selecteaza optiunile pentru printare afis

1) Introducerea latimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce o latime de maxim 1.600 mm.

1) Introducerea inaltimii este obligatorie pentru estimarea costului final.
2) Se poate introduce o inaltime de maxim 8.000 mm.

2 Incarca fisier pentru printare afis

Imaginea incarcata trebuie sa aiba o rezolutie de minim 300 dpi., cu latimea si inaltimea printului ales. Formatele acceptate: PDF, JPG sau BMP.

Pentru informatii complete, accesati INSTRUCTIUNI PENTRU INCARCAREA IMAGINILOR.

In selectia POSIBILITATI DE INCADRARE, functia implicita selectata este "CENTRAT". Aceasta va arata dimensiunea si forma reala a imaginii incarcate raportata la dimensiunile printului pe care doriti sa-l comandati.

Puteti sa decupati imaginea incarcata pe inaltime sau latime prin alegerea functiilor "Acoperire - Justify Pe Latime" sau "Acoperire - Justify Pe Inaltime". ATENTIE ! Incarcand o imagine cu rezolutie si dimensiuni mici, prin intinderea acesteia pe latime sau inaltime, se va reduce substantial rezolutia si implicit calitatea printului.

Finisare

Pentru a proteja afisul sau posterul printat, puteti opta pentru imbracarea acestuia intr-o folie de laminare aplicata la cald.

Pret total:

0 lei

Configurare:

Inapoi

Printare Afise

Ai nevoie de afișe și postere de calitate superioară? Descoperă serviciile noastre de printare afișe și postere, perfecte pentru a-ți promova mesajele și evenimentele importante. Cu ajutorul tehnologiei Epson, garantăm rezultate de înaltă calitate, care vor atrage atenția publicului tău.

Pentru a-ți oferi maximum de comoditate, poți alege livrarea la EasyBox sau direct la ușă prin serviciul de curierat Sameday. Indiferent dacă ai nevoie de afișe sau postere pentru un panou de șantier, un eveniment sau o campanie publicitară, noi suntem aici să te ajutăm.

Pentru a asigura durabilitate și protecție, centru de printare ofera și servicii de laminare pentru afișele și posterele tale. Astfel, acestea vor rezista în timp și vor avea un aspect profesional și atrăgător.

Avem o varietate de opțiuni de carton disponibile, astfel încât să poți alege cel potrivit pentru nevoile tale. Indiferent dacă preferi un carton mai subțire sau unul mai rigid, avem soluții pentru fiecare preferință.

Dacă ai nevoie de afișe și postere personalizate și de calitate, plaseaza astazi o comanda pe centru de printare online. Îți oferim opțiunea de a încărca propriul design sau de a colabora cu echipa noastră pentru a crea un design captivant și eficient.

Pentru a-ți facilita procesul de comandă, poți plăti în siguranță prin diverse metode de plată, inclusiv prin Netopia. Prețurile noastre sunt transparente, astfel încât vei putea vedea costurile în timp real și să iei decizia potrivită pentru bugetul tău.

Descoperă acum serviciile noastre pe centru de printare online pentru afișe și postere și transformă-ți ideile în realitate. Fie că ai nevoie de materiale de promovare pentru afacerea ta sau pentru un eveniment special, suntem aici să îți oferim soluții profesionale și de înaltă calitate.